Защо парфюмът е най-добрият подарък за Св. Валентин

Share

В световен мащаб на 14 февруари, хората по света избират да празнуват любовта си. Има много истории, които са обвързани с историята на тази дата, но основното послание, което всички изпращат е за смелостта и цената, която хората трябва да платят в името на любовта. До голяма степен, денят на Св. Валентин,  дава на влюбените възможността да се обвържат, да си разменят подаръци и да прекарат романтично  времето си, докато са заедно. В желанието си да изразят любовта си, повечето хора изпитват затруднения при изборът на подарък за половинката си.

Грешните подаръци за Свети Валентин

Определението за перфектен подарък или перфектен Св. Валентин е различно за всеки, но често пъти грешният подарък може да окаже неблагоприятно влияние върху връзката и не само в самият ден, затова се опитайте да се фокусирате върху следните неща. Подаръкът за Св. Валентин не е задължително да е скъп или голям, но трябва да носи послание и да показва истинските ви намерения. Също така, ще е изключително приятно, ако запазите елемента на изненада. Препоръчително е да се откажете от стандартният букет цветя и шоколадовите бонбони. Изберете нещо съществено, което ще предизвика и задържи трайни спомени. Защо да се откажете от цветята и розите? След време цветята ще увехнат, а истинската любов трябва да става по силна с времето. Шоколадите? Е, те ще бъдат изядени. Половинката ви вероятно ще запомни вкуса за известно време, но все пак ще избледнее.

Перфектният подарък за Свети Валентин

Ако искате да изпъкнете по необичаен начин, изберете парфюм. Но защо парфюмът да е перфектният подарък за вашата валентинка? Най-важното в размяната на подаръци за Св. Валентин е жестът и усилията, които полагате за да покажете на човека срещу вас колко много го обичате и цените. Парфюмът може и да е малък, но оказва огромно въздействие върху ума. Как? Когато вашият партньор носи парфюма, ароматът се превръща в основна част от самият него и учените доказват, че хубавите аромати, запечатват хубави спомени. Всеки път, когато партньорът ви напръска парфюма, уханието му ще го връща назад в хубавите дни и ще предизвиква усмивката му. Парфюмът постоянно ще напомня за вашият жест и ще помогне да бъдете по-добре оценени. А когато хората попитат за парфюмът или им направят комплимент, тя или той ще се радва да сподели, че подаръкът е от вас и по този начин всички ще научат за усилията, които сте вложили за да покажете колко ви интересува, човекът на когото държите.

Нашите любими предложения за Свети Валентин

За него:

Christian Dior Sauvage Eau de Parfum – виж тук>>

Chanel Bleu de Chanel- виж тук>>

Tom Ford Ombré Leather – виж тук>>

Carolina Herrera Bad Boy – виж тук>>

Azzaro Wanted by Night – виж тук>>

За нея:

Guerlain Mon Guerlain – виж тук>>

Issey Miyake L’Eau d’Issey Rose & Rose – виж тук>>

Yves Saint Laurent Libre – виж тук>>

Guerlain La Petite Robe Noir – виж тук>>

Rochas Mademoiselle Rochas – виж тук>>

В заключение, ако трябва да излезем от комерсиалното, независимо дали са шоколадови бонбони, рози, плюшени мечета, обувки, часовници, романтична вечер в скъп ресторант или парфюм, всички тези неща са в света на материалното. Единственият подарък, който може да подарите на половинката си не само на Св. Валентин, а през всеки един друг ден от годината е вашата искрена любов и грижа, а затова не ви трябва повод.

Share

Leave a Comment

Scroll to Top