Запазете парфюмите си свежи . . . в хладилника

Share

ShelfPerfiums-1

Точно така. Прочетохте правилно. В хладилникът може да съхраняваме не само храна. Ако искате да запазите парфюмите си свежи през лятото, това е идеалният начин да внесете допълнителна прохлада в деня си. Момчета, мислим, че е време да посместите бутилките с бира и  да дадете шанс на новият претендент, за титлата, на абсолютната свежест.

7718066a94c7c838dc560fbec021a8663f325629

Съвет № 1: Изберете парфюм със свежи нотки

Ако охлаждате парфюм, който има освежаващи или цитрусови нотки, ще получите оптимален и дълготраен  резултат след нанасяне. Може да избирате между мента, лимон, грейпфрут, горчив портокал, касис. Тази ледена свежест можем да открием в ароматът за мъже Azzaro Chrome Summer Editiоn, който събира в себе си цялата прелест на Средиземноморието. За дамите препоръчваме Dolce&Gabbana Light Blue. Парфюм, който ще ви държи изключително свежи през целият ден, благодарение на нотките от лимон и бяла роза.

CHROME_SUMMER-620x5721

 

Съвет № 2: Дръжте парфюма далеч от всякакви миришещи храни

Моля не пренасяйте миризмата от кухнята в офиса или на улицата.  Все пак никой не иска да използва парфюм с нотки на кисели краставички, нали? Тази вероятност изглежда доста екзотично, дори за източните култури. Предварително се уверете , че съхранявате парфюма изолиран и  далеч от всякакви, силно миришещи храни.

 

cucumber

Съвет № 3: Охладете парфюма 20 минути преди нанасяне

Ароматите създадени на водна основа и престоели двадесет минути в хладилник, пресъздават  усещането от малки, замръзнали кристали, попаднали върху кожата ви. Това е най- подходящото нещо, което може да направите в горещ летен ден. Подходящ избор за целта са Bvlgari Aqva Pour Homme за него и Bvlgari Aqva Divina за нея. Изтънчена и привлекателна, ароматната двойка олицетворява свързването на човека със стихията.

1

Съвет № 4: След използване, съхранявайте парфюма на тъмно и хладно място

Изследователите сочат, че парфюмите никога не трябва да попадат под пряка слънчева светлина. За целта, след като вече сте открили произведението на ледено- свежият аромат и сте го извадили от хладилника, трябва да изберете тъмен шкаф за съхранението му и да избегнете резките температурни промени.

Share

Leave a Comment

Scroll to Top