Топ 3 парфюми с аромат на сладолед

Share

prf

 

Твърде нахално ли ще бъде, ако поискате да сте сладоледено вкусни? Категорично- не! Няма значение какво е настроението ви, защото сладоледът винаги е правилният отговор. А вълнението от това да се поглезите, може да получите с любезното съдействие на тези парфюми.

valentino

 

Valentino Valentina за нея- ягода

Този парфюм е повече от невероятно секси! Облечени в ненасищащите  нотки на дива ягода,портокалов цвят и ванилия, дори млечният сладолед  не изглежда толкова вкусен. Подгответе се за зашеметяващо усещане, защото  любовта към Valentino Valentina, никога няма да има край…

 

versace

Versace Eros за него – ванилия

Eros олицетворява истинската същност, ДНК-то на на Versace. Всичко в този мъжки аромат е в стила на Versace – като се започне от вдъхновението за него, премине се през парфюмната композиция и се стигне до естетическата визия на Versace. Ориенталски парфюм с чувствени нотки на мента, дъбов мъх и  разтапяща се ванилия. И както Ерос е богът на любовта, така и този аромат ще ви покаже опияняващата  и магия. 

ralf

 

Viktor&Rolf Bonbon за нея – карамел

Сладък шик от Viktor&Rolf, който ни кара да отприщим плодовата си страна. Като кошница с портокали, праскови и цитруси, поляти със сладък карамел, Bonbon ще ви  накара да го опитате отново и отново. А направите ли го веднъж, никога няма да го оставите.

Share

Leave a Comment

Scroll to Top