Gucci Premiere Eau de Toilette – ревю

Share

Трябва да обичате стария Холивуд. Привличащи без усилия и неподвластни на времето, сребърният екран и иконите са един траен източник на вдъхновение за парфюмерите, които се опитват да уловят златната ера на блясъка. За последната епоха в jet set ароматната линия на Premiere, Gucci прокарва изключителната брилянтна линия и се впуска в търсене на по-мелодичната страна на стила Tinseltown.
Gucci Premiere Eau de Toilette е по-меката, по-искрящата интерпретация на Premiere, която улавя елегантността на ежедневието. Взема елементи от оригиналния Eau de Parfum с неговата възхвала от изкусителен цвят от портокал, но съхранява себе си с уникалното ухание с изкусителното пресъздаване на нотките.
Пресъздавайки повторна възхвала, лице на линията е съвършената Блейк Лайвли, заснета от фотографите Мерт Алас и Маркус Пигот. Подобно на една съвременна Вероника Лейк, виещите се руси къдрици на Блейк и магнетичното й присъствие улавят чувството, което носи перфектният аромат.

Нотките
Връхни нотки: бергамот, цвят от портокал
Сърдечни нотки: фрезия, жасмин от Самбак, българска роза
Базови нотки: кожа, мускус, пачули

Gucci_Premiere_Eau_de_Toilette
Premiere Eau de Toilette от Gucci се разкрива с искрящия блясък на бергамот и цвят от портокал, като последният придава вкусната замаяност, с която опиянява високата чаша шампанско. Въпреки че е цитрусово ориентиран, ароматът не е остър, а елегантен и със струяща яркост.
Сиянието на връхните нотки се поддържа от сиянието на сърцевината, която е прекрасна. Букетът от цветя, които тя съчетава в себе си, пленява с аромата на копринената нежност на фрезията и почти амброво-соларната топлина на жасмина от Самбак, които се поддават на текстурата и кипежа на аромата. Базата е там, където се натъкваме на по-познатата, по-славната територия на Gucci. Нотка на мека и гладка кожа, примесена с пачули придава изключителен оттенък на слънчевия аромат, завършващ с изключителен магнетизъм, който подхожда така прекрасно на кожата.
Това е наистина прекрасен аромат за всеки ден, с който ще направите прехода от лятото към есента по един превъзходен начин и със стил .

Share

Leave a Comment

Scroll to Top